BP College

Kampen, clinics en trainingen voor de gemotiveerde hockeyer! ~ bpcollege.nl

BP College is opgericht door pro hockeyers  Mirco Pruyser en Billy Bakker.
Zij wilde de vele jaren kennis die zij hebben opgedaan tijdens hun langdurige carrière binnen de hockey wereld, overbrengen op de jonge gemotiveerde hockeyers van Nederland.
Dit begon met enkele pylonnen en ballen in de kofferbak, die zij zelf meenamen naar een club en daar een training aan de locale jeugd gaven.

Na 9 jaar was is BP College dusdanig gegroeid, dat Mirco en Billy, ondersteunt worden door een grote groep BP Top Trainers, en bieden ze nu een groot aanbod van trainingen, clinics en kampen aan, die gedurende het gehele jaar plaatsvinden op verschillende hockeyclubs in Nederland.

Missie
BP College wilde een platform waarop ouders en kinderen eenvoudig konden zien welke trainingen, clinics en kampen er allemaal beschikbaar zijn.

Daarnaast wilde ze dat na ieder kamp de kinderen en hun ouders een feedback van de trainers konden krijgen, zodat de jonge sporters weten op welke onderdelen ze zichzelf nog kunnen verbeteren en welke onderdelen ze al beheersen.

Live
Het resultaat is een duidelijke website met een persoonlijk account waar alle feedback en events in verzameld worden, waarmee de ouders en de jonge hockeyers hun voortgang in kunnen bijhouden en kunnen streven naar een succesvolle toekomst binnen de hockey wereld, terwijl ze genieten van de sport.

https://bpcollege.nl/