De Academy

Opleidingen voor ondernemers die willen groeien ~ De Academy

De Academy is een subdomain van De Ondernemer. De Ondernemer is hét platform dat ondernemers online, in print en tijdens events informeert en inspireert. Zij voorzien alle ondernemers van relevante kennis en inspirerende cases en organiseren spraakmakende ontmoetingen. Alles met het doel succesvol ondernemerschap te stimuleren.
Alls extra hulpmiddel biedt De Academy ook trainingen, opleidingen, cursussen en talks over hoe jij jezelf of je onderneming kan verbeteren. Hun ruime aanbod aan trainingen, opleidingen, cursussen en talks bied voor ieder wel iets interessants en kan ook de beginnende ondernemer helpen met een versoepelde ontwikkeling tot gevorderde ondernemer.

Missie
Maak een overzichtelijk platform waar het veelzijdige aanbod van de Academy getoond kan worden en waar gebruikers zich kunnen aanmelden voor een van de vele trainingen, opleidingen, cursussen en talks.
Geef daarnaast altijd duidelijk aan welke experts er aan de trainingen, opleidingen, cursussen en talks gekoppeld zitten en wat hun kwalificaties zijn

Live
https://academy.deondernemer.nl/