De Ondernemer

De Ondernemer is hét platform dat ondernemers online, in print en tijdens events informeert en inspireert. Zij voorzien alle ondernemers van relevante kennis en inspirerende cases en organiseren spraakmakende ontmoetingen. Alles met het doel succesvol ondernemerschap te stimuleren.

Missie
De Ondernemer is onderdeel van de DPG Media group en had dan ook verschillende belangrijke eizen betreffen de uitwerking van het platform.

Zo moest het platform toekomstbestendig zijn, maar ook naadloos binnen het gehele portfolio van DPG Media/ De Persgroep passen.

Aandachtspunten
Omdat De Ondernemer een gigantisch aanbod heeft aan content en zij een zo groot mogelijke informatie bron willen zijn voor alle ondernemers en MKB’ers, waren de informatie architectuur en de content management erg belangrijk.

Hier is dan ook gedurende het project veel tijd in gestoken om dit zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen en verwachtingen van ondernemers en MKB’ers en dit constant te verbeteren.

Live
Het resultaat is een net professioneel platform, die ondernemers en MKB’ers eenvoudig door het grote aanbod aan artikelen en hulpmiddelen laat navigeren om hen zo goed mogelijk te informeren en te inspireren.
https://www.deondernemer.nl/