Peakz Padel

Caged and read to cause a racquet ~ Jack Peakz

Op dit moment is de snelst groeiende sport van Nederland. Iedere dag groeit het aantal speler en vliegen er steeds meer ballen rond je oren.

Peakz Padel is de grootste padelorganisatie van Nederland, die zich sinds 2015 al inzet voor het toegankelijk en bereikbaar maken van de padelsport voor iedereen in Nederland.
Peakz Padel biedt de mogelijkheid om zonder lidmaatschap een padelbaan te boeken op een van de vele en alsmaar toenemende de locaties door heel Nederland.

Ook biedt Peakz Padel

  • Padellessen aan
  • Verzorgt het bedrijfsevents
  • Teamuitjes
  • Speciale activiteiten georganiseerd zoals Jack’s Hustle, de Breakfast Club en King-of-the-Court.

Missie
Padel is een relatief nieuwe sport en hier hoort dan ook een nieuw en fris imago bij.

In tegen stelling tot andere sporten, waar je vaak veel spullen moet aanschaffen of lang moet oefenen of abbonementen voor moet afsluiten, geeft Peakz je de mogelijkheid om direct een baan te reserveren en te beginnen.
het was voor Peakz dan ook erg belangrijk dat klanten op een eenvoudige manier snel een baak konden reserveren en konden beginnen, om zo de gebruikers zelf het plezier van de sport te laten ontdekken.

Aandachtspunten
Door het snel snel groeiende aantal locaties neemt het aanbod van padel locaties steeds meer toe. Peakz wilde daarom dan ook een platform hebben waarbij ze eenvoudig nieuwe locaties konden toevoegen en die eenvoudig mee kon schalen met het toenemende aanbod en interesse binnen de padel wereld.

Live
https://www.peakzpadel.nl/